De starseeds of wanderers zijn zielen die uit alle uithoeken van het universum zijn gekomen om de mensheid op aarde te helpen in de shift van een 3D naar een 4D bewustzijn.

Deze zielen hebben zelf een shift al meerdere keren meegemaakt en wellicht zelfs al meerdere keren hun broeders en zusters geholpen bij het maken van de shift op andere planeten.

Een definitie van een wanderer of starseed uit de pagina’s van The Law Of One, Book I: (gechannelde info uit 1981)

Vraag: Wie zijn de wanderers of starseeds? Waar komen ze vandaan?

Antwoord van Ra: Stel je voor, het zand van de kust. De bronnen van intelligente oneindigheid zijn ontelbaar als de zandkorrels.

Wanneer een ‘social memory complex’ het volledige begrip van zijn verlangen heeft bereikt, kan het concluderen dat zijn verlangen bestaat uit het dienen van anderen met de ‘afsplitsing’ om figuurlijk hun hand te reiken naar alle entiteiten die om hulp vragen.

Met andere woorden. De zielen verenigen zich als groep in een social memory complex, een soort ‘hyve’ mind waarin ze hun herinneringen en gedachten met elkaar delen. Wanneer ze de complete synchronisatie hebben bereikt kunnen ze concluderen dat ze willen dienen de ander te helpen.

Deze entiteiten die je de Broeders en Zusters van ‘Sorrow’ kunt noemen, gaan in de richting van deze roeping van ‘sorrow’. Deze entiteiten komen uit alle uithoeken van de oneindige schepping en zijn met elkaar verbonden door het verlangen om bij deze ‘afsplitsing’ te dienen.

Vraag: Hoeveel van hen zijn er nu op aarde geïncarneerd?

Antwoord van Ra: Het aantal is een inschatting vanwege de zware instroom van degenen die op dit moment geboren zijn vanwege een intensieve behoefte om de planetaire vibratie te verhogen en zo te helpen bij de shift. Het aantal nadert vijfenzestig miljoen.(1981, nu mogelijk nog veeeel meer!)

Vraag: Zijn de meeste hiervan afkomstig uit de vierde density/dimensie

Antwoord van Ra: Er zijn er maar weinig van de vierde density/dimensie. Het grootste aantal wanderers/starseeds, zoals je ze noemt, heeft de density/dimensie. Het verlangen om te dienen moet worden ‘afgesplitst’ in de richting van een grote mate van zuiverheid van geest en wat je roekeloosheid of moedig kunt noemen.

Sidenote: De moed zoals ze het noemen komt uit het gegeven dat je als ziel je geheugen verliest wanneer je op aarde incarneert. De ‘veil of forgetfullness’. Doordat je niet meer weet wie je bent wanneer je op aarde incarneert kan er de kans ontstaan dat je niet ontwaakt of dat je zelfs negatief polariseert. Wat kan resulteren in het opnieuw moeten doen van de 3D incarnatie. Net zo lang tot je wel ontwaakt en doet waarvoor je hier kwam (als je het gelukt hebt dat je nog net binnen dit tijds frame mee mag in de shift).

Het is ook wel eens voorgekomen dat zielen dus vast bleven zitten in de 3D reincarnatie cycle of dat ze zelf het negatief gepolariseerde pad kozen…

De shift of de ascentie waar nu veel over gesproken wordt, is in volle gang (the harvest of gratuation). Het 3D bewustzijn van de mens mag nu gaan evolueren naar een 4D bewustzijn. Hierin draait echter alles om polarisatie.

Wil de mens evolueren naar een positief 4D bewustzijn zullen ze 51% ‘service to other’ moeten zijn (vereisten om te hogen slagen). Dat betekent dat ze net iets meer anderen helpen dan alleen hunzelf. Reden ze dat (net) niet, zitten ze daar onder, dan evolueren ze deze keer dus niet.

Dan zullen ze nog een keer in een 3D wereld incarneren. Deze evolutie zal plaatsvinden na de dood. Dus wanneer ze heen gaan en nog niet aan de 51% ‘service to other’  zitten zullen ze weer een 3D lichaam krijgen op een 3D planeet. (waarschijnlijk niet meer op aarde) Het kan zijn als ze het deze cycle niet redden, dat ze dan nog 25000 jaar ‘vast’ zitten in een 3d incarnatie cyclus. (wat dus niet ongebruikelijk is)

Redden ze het wel dan mogen ze na de fysieke dood incarneren in een 4D lichaam met hun nieuwe 4D bewustzijn. Dat is een verademing ten op zichtte van het pittige 3D leven. Zij mogen dan in 4D leven met de wetenschap dat alles en iedereen 1 is. Ook zullen ze zich weer veel kunnen herinneren van hun vorige levens en hun incarnatie doel. Heel wat anders dan wat we nu ervaren op aarde!

De starseeds of wanderers hebben die cycle dus al lang gehad. Ze zijn hier om hun broeders en zusters te helpen. Met het risico zelf vast komen te zitten!! Daarom zijn vooral de wat hogere densities hier moedig genoeg voor. (5D en 6D) Toch ontwaken niet alle starseeds en zijn er ook zielen die dus vast blijven zitten. Wanneer je als starseed of wanderer ontwaakt kan je jouw mede zielen helpen en jouw missie voltooien. Wanneer je klaar bent op aarde, en minimaal aan de 51% ‘service to other’ zit kan je gewoon weer terug naar je eigen frequentie!

Wil je meer weten kijk dan eens de video’s hiernaast…

Wil je meer weten over jouw ziel en zielen missie kan je een QHHT hypnose sessie doen waar je mogelijk een van je vorige zielen levens zal zien en vragen kan stellen aan je hogere zelf. Help jezelf ontwaken!

error: Content is protected !!