Pleiaden

Ben jij van de Pleiaden?

Harmonie en vrede

Pleiadiërs zijn liefdevolle vriendelijke zielen. Ze hebben een verlangen naar harmonie en vrede. Pleiadiërs zijn makkelijk in de omgang en zijn graag in de buurt van anderen.

Wegcijferen voor anderen

Ze zijn soms makkelijk emotioneel en cijferen zichzelf vaak weg voor de ander. Ze hebben een verlangen anderen te behagen. Pleiadiërs kunnen niet heel goed tegen kritiek en vinden het moeilijk zichzelf te uiten tegenover anderen. Ze houden niet van confrontatie. Dit zorgt er nog weleens voor dat ze zichzelf opofferen voor de ander. Ze uiten hun ongenoegen of woede niet makkelijk waardoor ze soms passief agressief gedrag vertonen in de hoop dat hun gevoelens toch opgemerkt zullen worden.

Sfeer en emoties

Pleiadiërs zijn gevoelig voor stemmingen, sfeer en emoties die rondhangen in de ruimte waar ze zich begeven. Ze zijn vaak diep empatisch en voelen feilloos aan hoe een ander zich voelt. Wanneer zij niet goed leren onderscheid te maken tussen eigen gevoel en dat van een ander kunnen ze ongemerkt deze emoties met zich meedragen waardoor ze zich o.a. onverklaarbaar boos, verdrietig of bang kunnen voelen.

Ieder zijn eigen pad

Pleiadiërs zijn hier vaak om te leren de ander zijn eigen pad te laten bewandelen. Zij moeten leren loslaten wat een ander heeft gekozen te ervaren. Zij moeten leren kiezen voor hun eigen geluk en niet zorgen te maken om het geluk van een ander.

Zelfvertrouwen en respect

Jonge Pleiadiërs moeten vaak nog werken aan hun communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen en respect. Het kan zijn dat ze soms gereserveerd over komen maar dat heeft vaak meer te maken met zelfvertrouwen. Ze moeten zich leren realiseren dat zij er mogen zijn en dat ook zij waardevol zijn.

Escapisme

Sommige Pleiadiërs kunnen zich verliezen in escapisme. De realiteit is vaak hard en moeilijk te verteren voor hun liefdevolle warme ziel dat ze toevlucht zoeken in drank, drugs, drama of juist veel boeken lezen of films kijken. Als ze maar een uitweg hebben om even uit de realiteit te kunnen stappen.

Emoties

Pleiadiërs hebben vaak geen moeite met huilen. Omdat ze hun emoties soms moeten onderdrukken komt er een ontlading wanneer ze daar aan toe zijn. Het binnenhouden van hun emoties resulteert dan ook vaak in een schore keel, hoesten of benauwdheid. Wanneer ze zich meer leren te uiten zullen deze problemen ook snel verdwijnen.

Pleiadiërs zijn spirituele wezens, die van jongs af aan al een verbinding hebben met de bron. Vaak zijn het lichtwerkers, mediums, homeopaten, healers etc etc…

error: Content is protected !!