Ben jij er achter dat je een starseed bent of wil je weten of je een starseed bent?

Veel starseeds voelen dat ze hier zijn om te helpen, iets belangrijks te doen. Het is niet altijd even makkelijk er achter te komen gezien alle afleidingen.

Het is mogelijk om via hypnose meer te weten te komen over wie jij bent en wat je op aarde komt doen. Nu meer dan ooit is het nodig dat de starseeds geactiveerd zijn en doen waar ze voor kwamen. Het moment is nu. Veel starseeds voelen dat ook.

De hypnose zorgt er voor dat je naar een bepaald niveau zakt in je ‘mind’. Hypnose betekend echter niet dat je in slaap valt en dat je niets meer weet achteraf. Veel mensen weten juist nog alles of in ieder geval een groot deel van wat er is gezegd. Deze staat waar ik je naar toe ga begeleiden is de plek waar alle oude herinneringen bewaard worden. Op deze plek in je ‘mind’ is alles opgeslagen. Door hier naar toe te gaan tijdens een starseed regressie sessie kan je dus prachtige waardevolle informatie vinden die je in de staat waarin je dagelijks bent niet zo snel zal vinden.

Of je nu kiest voor een online of een live sessie, beiden zijn hetzelfde. We spreken van te voren af wat je wil ontdekken aan jezelf en welke informatie belangrijk is voor jou. Op deze manier kan ik afstemmen op jouw energie en jouw vragen.

Ik leg aan je uit hoe het werkt en hoe je de informatie zal binnen krijgen. De inductie (hypnose techniek) is speciaal afgestemd op starseeds. Tijdens de hypnose wordt jouw sessie opgenomen. Bij de live sessies is dat alleen audio. Voor de online sessies is er audio en video opname. Hierdoor kan je na de sessie op je gemak alles doornemen. Vaak wordt er zoveel informatie gegeven dat het meerdere keren naluisteren heel wenselijk zal zijn.

Met deze informatie en de versterkte connectie met je hogere zelf kan je aan de slag. Het is aan jou om de eerste stap te zetten!

Wat kan je dan kiezen?

Er is keuze uit verschillende soorten sessies. Het komt allemaal op het zelfde neer. Het verschil zit in de aantal uren. Ben je helemaal nieuw met dit soort sessies kan je misschien beter kiezen voor een sessie van 7 uur, zodat we alle tijd hebben jou klaar te stomen voor de hypnose.

Vind je 7 uur te lang, dan kan je altijd nog kiezen voor 4 uur natuurlijk. De sessies van 4 uur hebben minder ruimte om persoonlijke info te delen en na te praten. Gezien de hypnose inclusief voorbereiding vaak al gemiddeld al 3 uur duurt.

Ik heb een keuze hulp gemaakt waar je kan zien welke sessie ik je aanraad. Mocht je toch liever persoonlijk jouw verhaal doen zodat we samen kunnen kijken wat voor sessie het beste bij je past kan je mij altijd mailen of appen (en bellen).

error: Content is protected !!