Starseed live reading

Wil jij weten of je een starseed bent en waar je vandaan komt?
Je kan nu een live reading bestellen. De reading zal ongeveer een uur duren en via zoom plaatsvinden. Achteraf kan je de opname toegestuurd krijgen.

Je kan bijvoorbeeld er achter komen wat de reden is dat je hier op aarde bent, waarom je bent geïncarneerd en  wat je missie is. Veel starseeds hebben gekozen om naar aarde te komen om een bepaalde reden. Het gevoel dat je hebt dat je iets zou moeten doen kan soms overweldigend zijn.

Ook andere vragen rondom je starseed bestaan kan je voorleggen. Er is een goede kans dat hier een antwoord op komt via de reading. Niet alle vragen kunnen altijd beantwoord worden, omdat soms het beter is om de weg naar het antwoord toe te beleven zonder dat je de uitkomst al weet.

Starseed reading Online live: € 175,-

heb je vragen: via whatsapp 06 51069209 of info@starseedsnederland.nl

Wat kan je verwachten?

Ik kan mogelijk vertellen waar je geïncarneerd bent geweest, welke planeten, welk soort. Hoe je er uit zag en wat je deed daar. Maar ook de relevantie in je huidige leven. Wat je met deze informatie kan en hoe het je huidige leven beïnvloed.

Ook jouw missie hier op aarde en met welke gaven je geboren bent. Ook kan het zijn dat jouw hogere zelf nog boodschappen voor jou heeft of dat er nog andere relevante informatie binnen komt.  Alles wat voor jou op dat moment belangrijk is zal aan bod komen 🙂

Even voorstellen: Ik ben Sandra Akkemans.
Ik geef fulltime QHHT hypnose sessies aan mensen die bij mij komen. Deze sessies duren vaak 7 uur dus ik ben een groot deel van de dag offline.

Ook geef ik regelmatig online avond groep sessies waarbij ik de groep in regressie leid waar zij contact kunnen maken met hun andere levens en hun sterren afkomst.

Deze online groepssessies zijn ook beschikbaar in trance channel vorm. Waarin ik een collectief channel welke dan op hun beurt de groep in trance leid naar een bepaald stuk aan informatie of zelfs naar speciale activaties.

Ook doe ik surrogaat sessies voor mensen die zelf niet in hypnose kunnen of willen. Ik ga dan onder begeleiding in hypnose en channel dan jouw of mijn hogere zelf waarbij er persoonlijke vragen beantwoord worden.  Ik doe dit alles al jaren met veel plezier.

Om ook een nog toegankelijkere manier toe te voegen aan het krijgen van informatie over onze galactische oorsprong heb ik de live starseed readings toegevoegd aan de mogelijkheden. Zo hoef je zelf niet in hypnose om informatie te achterhalen over jezelf en jouw missie hier. Heb je vragen kan je mij altijd mailen of appen! Lees hier meer over de QHHT Methode

error: Content is protected !!