Starseed mission

Starseeds zijn hier met een missie. Je kan er vanuit gaan dat de meeste starseeds hier zijn gekomen om de aarde en de mensheid te helpen.

Ascentie proces

Al aardig wat jaren is het bekend dat de aarde klaar is om te ascenderen. Door te groeien van 3D naar 4D. Dit heet het ascentie proces. Mensheid heeft al vele kansen gehad, mee te groeien. Echteris het toch elke keer weer niet gelukt. De mensheid is al meer dan 7 keer compleet uitgevaagd en opnieuw begonnen.

Midden aarde

Het evolutie verhaal zoals wij het kennen is incompleet. Er is nog veel meer gebeurd. Dit is niet de eerste keer dat de aarde bewoond wordt door intelligente levens vormen. In de aarde leven ook intelligente levens vormen. Mensachtigen zelfs. Deze stam is al veel langer bij de aarde. Na een van de keren dat de mensheid weer een reset kreeg zijn ze naar het binnenste van de aarde gevlucht.

Scholen

Het ascentie proces waar de aarde nu in zit is het van belang dat zoveel mogelijk mensen wakker worden en gaan werken aan hun eigen ascentie. Het ascentie proces van de mens is te vergelijken met het overgaan van de basis school naar de middelbare school. Ben je klaar met je 3D lessen, het je genoeg geleerd via het wiel der reïncarnatie? Dan mag je als je slaagt over naar de middelbare school, 4D.

De meeste starseeds mogen na assisteren bij de ascentie (en het overgaan van hun lichaam) weer terug naar hun 5D of 6D leven.

Ascenderen

Om te kunnen ascenderen zal je een flink aantal dingen moeten leren. Leven zonder jalousie, hebzucht, oordeel, materie etc.. Het is van cruciaal belang dat mensen elkaar vergeven. Vergeef de mensen die je dingen hebben aangedaan dat het daglicht niet kan verdragen. Accepteer dat het lessen zijn die je moet leren en zie zo snel mogelijk in wat die lessen waren. Een ander zeer belangrijk onderdeel van het ascentie proces is het oordeel. Leer te leven zonder te oordelen!

Verhogen van de vibratie

Vele starseeds zijn hier om te helpen in het ascentie proces. Het verhogen van de vibratie door liefde en licht te brengen. Door starseeds als ‘zaadjes’ te verspreiden onder de lagere vibraties krijgen ze de kans om door middel van hun hogere vibratie de mensheid echt te helpen in het verhogen van de vibratie. Sommigen hoeven er alleen al te zijn.

Helers

Ook zijn er starseeds die hier zijn om mensen te helen. Ze helpen met kristallen, homeopathie of Reiki. Er zijn ook starseeds die licht in de duisternis brengen. Deze zijn een beetje te vergelijken met de vibratie verhogers. Echter de lichtbrengers bevinden zich vaak in hele duistere uithoeken. Ze maken veel narigheid mee. Omdat zij de drager van het licht zijn, zijn zij de enige die hier dan ook goed op hun plek zitten. Je kan je rol van licht brengen namelijk het beste vervullen in het duister!

De natuur

Sommige starseeds zijn hier voor de aarde. Ze helpen met het behouden van de natuur. Ook leren zij de mensheid hoe ze deze natuur zelf ook het beste kunnen onderhouden.

Geo politiek

Ook zijn er starseeds die een sterke drang hebben naar het bewijzen van politieke onkunde. En dan vooral de ‘geo politiek’. Deze starseeds houden zich dan ook graag bezig met het bovenwater krijgen van conspiracy’s etc.

Mensen helpen ontwaken

Sommige starseeds zijn hier om mensen te helpen ontwaken. Zij hebben de taak de waarheid te brengen naar deze die er om vragen. Zij bereiken dat met een mooi toneel stuk, een vlog, een blog een goed gesprek of gewoon als goed voorbeeld te dienen. Er zijn een aantal starseeds bezig als influenser op social media. Niet alle social media zijn altijd slecht. Het kan namelijk ook ingezet wordten voor goede dingen!

Wil jij weten wat jouw missie is? Doe de test hier

error: Content is protected !!