•° Lieve mooie zielen °•

Wat leven we toch in bijzonder mooie tijden. Met enorm uiteenlopende kansen om onszelf, en daarmee de wereld om ons heen naar het volgende niveau van het bestaan te brengen. Er komen zielsverwanten en lotgenoten op je pad, er gebeuren dingen in je leven die je wellicht doen nadenken over wat nu? Of, hoe vanuit hier verder?

Wat wij persoonlijk hebben ondervonden is dat het enorm aanvullend kan werken om die ene ziel te vinden die in jou iets nieuws losmaakt. Vanuit dat gevoel is het idee van Cosmis Guidance ontstaan. Een dag waarin gelijkgestemden elkaar kunnen vinden om ideeën mee uit te wisselen, ervaringen te delen, of welke uitkomst dan ook moge voortkomen uit nieuwe connecties.

In principe zit alles dat je ooit nodig zult hebben al in jezelf, maar zo nu en dan is daar een ander nodig om dat los te maken. Een liefdevolle spiegel waarin je werkelijk kan aanschouwen hoe mooi je wel niet bent. Het is dan ook onze wens dat jij je ware kracht mag gaan omarmen. Deze dag staat dan ook in het teken van ontwikkeling van het Zelf, en dit samen te doen met anderen in een omgeving waar je echt helemaal jezelf kan en mag zijn. Magie ontstaat er wanneer je je mag verbinden met gelijkgestemden. Er zijn oneindig veel speelvelden in realiteiten en dimensies, die op mooie wijze samen mogen komen.

•°? Kom in verbinding ?°•

Cosmic Guidance is een dag waarin verbinding centraal staat, deze vindt plaats op de laatste dag van het zonnejaar 2020 – 2021. Een bijzondere wijze om dit zonnejaar te eindigen. Om die reden vragen we alle deelnemers iets lekkers mee te nemen. Dit mag zelfgemaakt of zelf gekocht zijn, voeding of dranken (geen alcohol), vanuit een liefdevolle intentie. Zodat we dat gezamenlijk kunnen nuttigen. Vanwege de regels waaraan wij ons moeten houden, mogen wij met een mooie groep van 75 mensen samenkomen. Om die reden is aanmelden noodzakelijk. Voor de onkosten vragen wij een bijdrage van 5 euro.  De locatie is het Openluchttheater Den Helder, deze ligt naast het bos, duinen en strand. Je kan en mag iets meenemen om het jezelf comfortabel te maken, denkend aan een kleed of zitkussen. Er zijn voldoende parkeerplekken en toiletten aanwezig.

Inloop vanaf 10.30 uur, start om 11.30 de dag eindigt om 17.30 uur 

Live stream
Er zal van ongeveer 14.00 tot 16.00 uur een live stream zijn. Heb je geen kaartje weten te bemachtigen kan je mee doen via de stream. Wij vragen voor de toegang van de stream € 1,50. Besluit je mee te doen vragen wij je te houden aan het protocol. Dit omdat we willen dat iedereen zich kan aansluiten op deze hele hoge energie. Het protocol bestaat o.a. uit een rustige plek vinden, een licht code activatie en een korte meditatie. (De exacte stappen ontvang je na het aanmelden)
Wil jij hier live online bij zijn? (Er is geen replay) Klik dan hier om je aan te melden

°• Ontvangst met lichttaal activatie bodytattoo.
10.30/11.00

°• Opening Cosmic Guidance
11.05/11.25

°• Cacao Ceremonie
11.30/12.30

°• Spreker Rijer van der Meer
12.30/13.00

°• The Joy of Food and Friends.
13.00/14.00

°• Spreker Anton Teuben
14.00/14.45

°• QHHT (Regressie) Meditatie
14.45/15.45

°• Afsluiting Zonnejaar / Volle maan Ritueel
Gezamenlijke afsluiting
16.45/17.30
? Feel The Vibe ?

error: Content is protected !!