Sirius

Sirians zijn simpel in de manier waarop ze in het leven staan. Dit betekend niet dat ze niet spiritueel zijn. In tegendeel zijn Sirians vaak erg spiritueel. Ze zijn goed in de taken die ze op aarde doen en hebben een open mind voor veel denkwijzen. Sirians kunnen ook erg intelligent zijn.

Ze staan open voor allerlei soorten denkwijzen en zijn goede luisteraars. Ze zullen nooit hun mening opleggen aan een ander. Mocht de mening van een ander niet bij die van een Sirian passen, blijven ze respectvol en houden ze het voor zichzelf. Maar zit er toch een waarheid in voor ze dan kunnen ze ook hun mening aanpassen naar de nieuwe waarheid mocht dat nodig zijn. Ze zijn vaak niet koppig.

Ze nemen hun taken serieus. Hebben ze een taak, dan volbrengen ze deze zeker! Ze komen beloften na en hebben een goede werk-ethiek.

Sirians worden niet snel boos. Ze vinden vaak ook een oplossing daar waar anderen in paniek raken.

Sirius starseed

Ze zijn echter niet heel sterk in het uiten van hun persoonlijke gevoelens. Is er een probleem zal er tijd voor uit getrokken moeten worden. Ze kunnen soms wat snel gekwetst raken. Dit komt omdat ze niet heel goed zijn in de communicatie. Sirians zijn open minded dus een goed gesprek is altijd de weg naar de oplossing bij ze.

Echter zijn ze niet echt fan van confrontaties. Dus een zachte aanpak is vereist. Sirians zullen alles proberen te vermijden om maar niet boos te hoeven worden of ruzie te krijgen. Maak je een Sirians kwaad, dan zullen ze zeker terug vechten. Maar tegen die tijd is de situatie ook wel heftig geëscaleerd.

Sirians kunnen heerlijk wegdromen in hun eigen gedachten. Theoretische zaken kunnen ze nog weleens oninteressant vinden. Sirians werken liever praktisch. Een taak waarbij er bewogen wordt is ideaal voor ze.

Wil je vrienden worden met een Sirian bouw het dan rustig op. Ze hebben een vertrouwens band nodig willen ze zich kunnen open stellen. Heb je eenmaal hun hart zijn het loyale en trouwe vrienden met een groot gevoel voor humor.

error: Content is protected !!