Maldek

Ben jij van Maldek?

Sterke en stabiele personen

Zielen van Maldek hebben een sterke en stabiele persoonlijkheid. Ze zijn over het algemeen gefocust en komen over als kalm en gereserveerd. Ze Zijn van origine van sceptisch van aard en willen eerst onderzoeken voor ze iets als waar aannemen. De ziel van Maldek zal je dan ook vaak terug zien in een leiderschapsrol.

Normen en waarden

Zielen van Maldek houden zich graag vast aan hun (geloofs-) overtuigingen, normen en waarden. Ze hebben ook voor detail en hebben veel verschillende soorten interesses. Door dat ze veel waarde hechten aan detail zijn ze niet makkelijk tevreden met een simpel antwoord. Ze lezen graag de wetenschappelijke rapporten voor ze het nieuwe feit accepteren. Door hun brede interesse gebied zijn zielen van Maldek vaak geweldige gesprekspartners omdat ze over alles kunnen meepraten.

Gereserveerd

Doordat ze gereserveerd over komen lijken ze soms moeilijk te benaderen. Het klopt wel dat ze niet zomaar iemand vertrouwen. Wanneer je eenmaal hun vertrouwen hebt dan heb je een waardevolle en loyaal vriend aan de Maldek ziel. Let wel op dat ze de zelfde hoeveelheid terug verwachten als wat ze geven. Is dit niet in balans heb je kans dat je de Maldek ziel al snel kwijt bent. Stille wateren hebben diepe gronden is goed van toepassing op ze..

Genieten van de natuur

Zielen van Maldek genieten van de natuur, en de mysteries van de wereld. Je kan ze blij maken met een mooie film over de oudheden. Veel zielen van Maldek genieten dan ook van de verhalen van magie, heksen en tovenaren in de oudheid. De waarden en normen van de oude ridderorden en het ‘vechten’ voor het gemeenschappelijk belang zijn belangrijk voor de zielen van Maldek.

Volledig vertrouwen

Ben je de partner van een ziel van Maldek, dan is het raadzaam jezelf helemaal open te stellen. Zielen van Maldek voelen zich niet op hun gemak wanneer er volledig vertrouwen is tussen de twee. Zielen van Maldek zijn fijne loyale partners die hun wederhelft steunen door dik en dun. De enige keer dat je de ziel van Maldek in een slechte bui zal treffen is wanneer de relatie niet in balans en en zij in hun ogen meer geven dan ze ontvangen.

error: Content is protected !!