Andromeda

Ben jij van Andromeda?

Hang naar vrijheid

Andromedanen hebben een sterke hang naar vrijheid. Deze hang naar vrijheid kan zo sterk worden dat ze een onrustige indruk maken in hun zoektocht naar de ideale baan, de beste woonplek en de beste relaties.

De wat meer volwassen Andromedanen hebben door dat de vrijheid van binnenuit moet komen. Volwassen Andromedanen hebben een sterk contact met hun eigen innerlijk waardoor ze eindelijk die vrijheid ervaren door zelfliefde.

Zelfvertrouwen en zelfliefde

De Andromedanen hebben vaak issues met zelfvertrouwen en liefde. Wanneer ze in hun latere leven wat meer zelfvertrouwen vergaren zijn het geweldige meesters en genezers omdat ze veel talenten bezitten uit hun vorige levens.

Reizen en afwisseling

De zielen van Andromeda houden van reizen en van afwisseling. Zij zoeken de spanning op en zijn actief en sportief. Ze kunnen de behoefte voelen oude huizen of gebouwen te willen bekijken zonder dat ze weten waarom. Ze houden van snel rijden, racen en vliegen omdat dit ze aan thuis doen denken. Andromedanen kunnen situaties creëren van drama vanwege hun kritische houding naar zichzelf.

Kritisch naar zichzelf

Door dat ze juist zo kritisch zijn naar zichzelf kunnen anderen ook meer geneigd zijn kritiek te leveren. Dit speelt dan weer in op het zelfvertrouwen van ze. Vaak weten ze niet eens hoe erg ze geliefd zijn!

Extravert uiterlijk

Qua uiterlijk zijn ze vaak extravert, zelfverzekerd en communicatief. Ze zijn dus erg goed in het verstoppen van hun ware ik en hun twijfels over zichzelf. Ze zetten als het ware een masker op.

Creatieve beroepen

Goede banen voor Andromedanen zijn in de gezondheidszorg of iets met reizen. Ook zie je nog wel veel Andromedanen in creatieve beroepen zoals acteren of presenteren dat komt door hun gevoel voor drama.

Andromedanen zijn goed in healen en communicatie. Ze zijn zorgzaam gevoelig en empatisch. Ze werken graag met de fysieke, emotionele en psychische pijnen van de mens.

error: Content is protected !!