Hoe bereid ik mij het beste voor?

Intentie

Begin met het zetten van jouw intentie.
Waarom wil je de sessie en wat hoop je er uit te halen?

Plan je evenement en plan de rest van je dag en avond vrij zodat je in alle rust kan genieten van de ‘vibe’ die je er na hebt.

Eten en drinken

Het kan goed van pas komen om minder koffie te drinken. Zeker op de dag van het evenement zelf is het aan te raden geen cafeïne houdende consumpties te nemen.

Het doel is zo weinig mogelijk cafeïne tot je te nemen. Liefst al op de dagen voor het evenement. Cafeïne zorgt er voor dat je minder makkelijk zakt tot het niveau waar je wilt zijn in een regressie… Mocht het je niet lukken ook geen probleem natuurlijk. Het is geen vereiste natuurlijk.

Visualisatie en regressie oefening 1
Liever alleen audio? Luister hier:

of download hier

Stop minimaal 1 dag (liefst een week) met alcohol en drugs (ook wiet en hash). Op de dag en avond voor je sessie is het een flinke aanrader dus geen alcohol en drugs te nemen.

Probeer een als het je lukt eens een paar dagen van te voren geen vlees te eten. Mocht je dan toch dierlijk willen eten, neem dan een beetje vis. Dit helpt je frequentie te verhogen. Ook het stoppen met alcohol en drugs verhoogt je frequentie. Hoe hoger je frequentie hoe ‘hoger’ de boodschappen zijn die je meekrijgt van je hogere zelf.

De vragen

Bedenk ongeveer 3 vragen. Iets meer of minder kan ook. Er is geen garantie dat je ook antwoord krijgt. Het is geheel aan (jouw en) jouw hogere zelf wat je die dag gaat krijgen. je krijgt altijd wat je nodig hebt! (Dat kan bij sommige mensen verschillen met wat ze willen).

Visualisatie en regressie oefening 2
Liever alleen audio? Luister hier:

of download hier

Visualisatie oefenen

Aan te raden is om ongeveer een week van te voren, liefst langer.. te oefenen met visualisatie. (Je kan de oefening van mij gebruiken, hiernaast of een andere natuurlijk). De 30 minuten durende oefening zorgt er voor dat je visualisatie vermogen wordt geprikkeld. Dit helpt enorm goed! Ben je er niet zo goed in of lukt de visualisatie nog niet zo goed, oefen dan zo vaak mogelijk als je kan.

Er zijn natuurlijk ook andere manieren van waarnemen. Zo is er ook het helder weten, helder voelen en horen. Zie jij geen plaatjes in je hoofd, dan kan het zomaar zijn dat je het gewoon weet, voelt of hoort.. Dus ‘zie’ je niets, kijk dan naar hoe jij wel waarneemt! Alle vormen van waarnemen zijn goed natuurlijk. Het belangrijkste is dat je bewust bent van jouw manier van waarnemen…

Hier kan je een test doen om te zien of je oefening nodig hebt, deze quiz kan je helpen te bepalen welk type ‘denker’ je bent. De uitslag kan je uiteindelijk helpen jouw vaardigheden te vergroten zodat je een intensere en betere regressie ervaring zal hebben. Oefenen is niet verplicht uiteraard maar wel een aanrader…

Mocht je het moeilijk vinden om te stoppen met koffie, vlees en alcohol/drugs geen probleem. Doe wat je kan en laat het los. Het zijn tips geen harde vereisten. Ook zonder het stoppen of minderen zal je een mooie sessie hebben uiteraard.

error: Content is protected !!