Starseeds

Wat is een starseed

Een starseed is een persoon die zich realiseert dat zijn of haar ziel niet altijd op aarde heeft gewoond.
Starseeds zijn van oorsprong niet aardse zielen die zich hebben opgegeven naar aanleiding van het ‘hulp roep’ van de aarde.

De ascentie

Gaia is klaar om door te groeien naar de 5e density/dimensie, of wel 5D. Door velen ook wel de ascentie genoemt.  Om deze overstap te maken naar 5D moet er nog veel gebeuren. Niet alle aard bewoners zijn klaar om te ascenderen. Daarom zijn de starseeds naar aarde gekomen.

Om te kunnen ascenderen moet de frequentie dus omhoog. Het trillingsniveau. Om dit te kunnen bereiken moet er een ‘mindset’ verandering komen. De starseeds zijn hier om dit voor elkaar te krijgen.

Starseed missie

Velen starseeds hebben als missie, de frequentie verhogen, of licht brengen. Ook zijn er starseeds die als missie hebben mensen te helen of de waarheid aan het licht te brengen. Allemaal belangrijke onderdelen van het ascentie proces.

Het karmische wiel

Sommige starseeds zijn nog niet heel vaak op aarde geweest. Ze kunnen zich soms moeilijk aarden en kijken soms vol onbegrip naar wat er gebeurd hier op aarde. Sommigen draaien ook niet mee in het karmische wiel, houden zich dan ook niet bezig met aardse karma of het inlossen van hun aardse karmische schuld. Ze zijn hier alleen om Gaia te helpen met de ascentie.

error: Content is protected !!