Starseed foto reading (Vol)

(Door de hoge hoeveelheid aanmeldingen is er tijdelijk een stop om alles te kunnen verwerken) 
Wil jij weten of je een starseed bent en waar je vandaan komt?
Vraag een reading aan en stuur jouw foto op. Via jouw foto krijg ik boodschappen en informatie door die jou helpen op je starseed ontdekkingstocht.

Je kan bijvoorbeeld er achter komen wat de reden is dat je hier op aarde bent, waarom je bent geïncarneerd en  wat je missie is. Veel starseeds hebben gekozen om naar aarde te komen om een bepaalde reden. Het gevoel dat je hebt dat je iets zou moeten doen kan soms overweldigend zijn. Soms is gewoon jezelf zijn al genoeg, soms is het handig om bepaalde dingen uit te voeren.

Ook andere vragen rondom je starseed bestaan kan je voorleggen. Er is een goede kans dat hier een antwoord op komt via de reading. Niet alle vragen kunnen beantwoord worden, omdat soms het beter is om de weg naar het antwoord toe te beleven zonder dat je de uitkomst al weet.

Offline reading:
Je kan kiezen uit een algemene reading €55,-
Prijs per specifieke vraag € 10,-
Je kan tot 3 vragen toevoegen aan de reading.

Je krijgt jouw reading via de mail binnen 7 dagen in een pdf. Ik kan van te voren niet weten hoeveel informatie er uit zal komen of wat ik over je mag vertellen. Krijg ik geen antwoorden of informatie mbt bepaalde vragen  dan stort ik het bedrag van de vraag of de vragen terug.

Binnenkort zal er ook een mogelijkheid zijn om een 1 op 1 zoom meeting te doen zodat de reading live kan plaatsvinden. Heb je hier interesse in stuur mij een whatsapp of een mail. 06 51069209 of info@starseedsnederland.nl

Even voorstellen: Ik ben Sandra Akkemans.
Ik geef fulltime QHHT hypnose sessies aan mensen die bij mij komen. Deze sessies duren vaak 7 uur dus ik ben een groot deel van de dag offline.

Ook geef ik regelmatig online avond groep sessies waarbij ik de groep in regressie leid waar zij contact kunnen maken met hun andere levens en hun sterren afkomst.

Deze online groepssessies zijn ook beschikbaar in trance channel vorm. Waarin in een collectief channel welke dan op hun beurt de groep in trance leid naar een bepaald stuk aan informatie of zelfs naar upgrades in DNA.

Ook doe ik surrogaat sessies voor mensen die zelf niet in hypnose kunnen of willen. Ik ga dan onder begeleiding in hypnose en channel dan jouw of mijn hogere zelf waarbij er persoonlijke vragen beantwoord worden.  Ik doe dit alles al jaren met veel plezier.

Om ook een nog toegankelijkere manier toe te voegen aan het krijgen van informatie over onze galactische oorsprong heb ik de starseed foto readings toegevoegd aan de mogelijkheden. Zo hoef je zelf niet in hypnose om informatie te achterhalen over jezelf en jouw missie hier. Heb je vragen kan je mij altijd mailen of appen! Lees hier meer over de QHHT Methode

error: Content is protected !!