Live Starseed dag 23 augustus van 10.00 - 17.00

Heb jij het gevoel dat je naar aarde bent gekomen om iets belangrijks te doen?
Voel jij je aangetrokken tot het helpen van mensen? Wil jij meer weten over jouw missie op aarde en wat je kan doen om te helpen?

José en Sandra organiseren een  live starseed dag voor jou op 28 maart. juli
Deze dag gaan Jose en Sandra jouw handvatten geven om  je op weg te helpen op aarde. Het kan voor Starseeds soms een uitdaging zijn om de aardse 3d vibraties op te vangen. Veel echte 3d issues kunnen een Starseed flink in de war maken. Op deze dag ben je samen met andere Zielemaatjes met hogere vibraties. Dit voelt als thuiskomen!

We zullen informatie delen over Starseed missies, de Ascentie en tips geven je vibratie te gronden en hoog te houden. Sandra zal hypnotische groepsregressie geven om je te connecten met de andere dimensies. José gaat met al haar kennis en tools een op maat gemaakte workshop geven. Zij gebruikt hiervoor lichaamswerk, meditaties en andere vormen van communicatie en vooral de informatie van haar Multidimensionale Zelf.

José:”Ik heb eind september 2019 een sessie gedaan bij Sandra. Daar heb ik ervaren wat ik ben en werd mij duidelijk dat ik met Starseeds wil werken. Ik voel ze, ook waar ze tegenaan lopen.

Ik heb in een ogenblik ervaren het proces van op Aarde komen, soort van spontane actie, vaak met beperkte voorbereiding. Een groot deel van die “voorbereiding” vindt plaats tijdens het leven op Aarde.

Ik ontvang hier regelmatig “gereedschap” voor, dat ik graag wil delen. Ik bedenk het niet, maar ik ontvang het. Via lichaamswerk, meditaties, nieuwe vormen van communicatie.

Sandra en ik hebben ervaren dat we met elkaar kunnen samenwerken en dit is het eerste wat we organiseren. Sandra zal een groepshypnosesessie leiden. En ik deel mijn gereedschap, vooral vanuit luisteren wat er leeft, wat de behoefte is. En natuurlijk is ook de herkenning en delen met elkaar belangrijk.”

Sandra: ”In mijn dagelijks werk connect ik mensen die bij mij een sessie doen met hun hogere zelf. Mijn missie op aarde draait om het zijn van de brug tussen de ‘densities/dimensies’. Jouw hogere zelf opereert vanaf de 6e ‘density/dimensie’. Het is voor starseeds erg belangrijk om goed in contact te zijn met hun hogere zelf. Op deze manier kunnen ze de begeleiding krijgen die nodig is hun missie op aarde zo goed mogelijk uit te voeren. Ik kijk er naar uit samen te werken met Jose om gericht de starseeds te kunnen helpen samen. Ons beiden talenten zijn een perfecte mix voor deze mooie dag.”

Weet je niet of je een starseed bent maar resoneer je wel met de inhoud van deze mooie dag? Je bent welkom met wat jij je dan ook identificeert!

Op deze dag komen we samen in hoge vibratie. Ook al zijn we online bij elkaar, het doet niet onder voor het live contact. Juist in deze tijd is het belangrijk te werken aan onze missies hier op aarde!

Locatie:
Sterrenland
Meermuidenseweg 19-B,
7391 TD Twello

Er is bij Sterrenland genoeg ruimte om ons aan het 1,5 meter voorschrift te houden. We maken gebruik van een mooie binnenruimte. Mocht het moment zich voordoen kunnen we ook gebruik maken van de prachtige natuur en buitenwereld daar.

Wil je voorbereiden op deze dag? 

Oefen met visualiseren en mediteren
Drink geen koffie op de dag zelf
Drink geen alcohol op de dag daarvoor
Gebruik geen hash/wiet de dag er voor
Consumeer zo min mogelijk dierlijke producten

Wees voorbereid om een mooie diepe spirituele ervaring te hebben!
Welkom namens José en Sandra

[product id=”269″]

Reserveer jouw plek direct. Klik op het blok hiernaast om direct met IDEAL te betalen.
<——————-

De investering van deze complete dag is € 100,- Je kan hieronder inschrijven en betalen met IDEAL. Je mag ook aan José of Sandra vooraf contant betalen. Er zijn een beperkt aantal plekken.. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt wacht dan niet te lang met reserveren. Vol=vol…

error: Content is protected !!